SupportSitemap
 •  KeyBalance
 •  Brancher
 •  Godt i gang
 •  Effektivisering
 •  Kunder
 •  Om Atomic
 • Om Atomic Software

  Atomic Software er en danskejet softwareproducent, som udvikler, producerer, implementerer og supporterer ERP- og økonomisystemer til små og mellemstore virksomheder. Atomic Software tilbyder branchespecifikke løsninger, og vores kundegruppe dækker både maskinforretninger, handelsvirksomheder, produktionsvirksomheder, vognmænd, låse- og alarmvirksomheder samt VVS- og el-virksomheder med alt fra 3-100 medarbejdere. Det er dog kun fantasien, der sætter grænser, så uanset jeres ønsker og behov samt størrelsen på virksomheden, har Atomic Software den fornødne viden om tekniske muligheder og andre gode ideer til at give jeres virksomhed lige netop den løsning, som passer jer allerbedst.

  Atomic Software så dagens lys i 1978 og har i dag således mere end 30 års erfaring på bagen. Atomic Software blev startet og ejes i dag af Flemming Østergaard, og virksomheden har i dag fem ansatte. Det er dog langt fra utænkeligt, at der kommer flere til i løbet af de næste par år.

  Indehaver og direktør Flemming Østergaard har et meget kompetent team af højtkvalificerede it-konsulenter og udviklere under sig, og dette har sine klare fordele. Nemlig at der er korte kommandoveje, og alle ansatte har derfor et tæt forhold til kunderne. Dette øger serviceniveauet og bidrager til en mere effektiv og hurtigere løsning på kundernes ønsker og behov.

  I de tre årtier, hvor Atomic Software har været på markedet, har de udviklet og lanceret tre forskellige it-systemer: Polysoft, Albatros og KeyBalance. De tre systemer er tilsammen implementeret i mere end 8000 virksomheder rundt omkring i hele Danmark.

  Sidste nye skud på stammen er KeyBalance, som blev lanceret i 2000 og naturligvis er blevet løbende opdateret. Denne løsning har i dag Atomic Softwares fulde opmærksomhed, og mange kunder har opdateret gamle versioner til denne nye, moderne og teknisk næsten ubegrænsede version. Løsningen sammensættes efter din virksomheds behov, med andre ord efter ’need to have’-princippet. På den måde undgår I overflødige ’nice-to-have’-funktionaliteter.

  Derudover arbejder vi løbende på nye, spændende ting: 

  • Mobile apps, så man kan betjene sit ERP- eller CRM-system på farten.
  • Elektronisk bilagshåndtering; måske den mest avancerede løsning til virksomheder. Her kan man modtage og for-bogføre bilag.
  • Stregkoder overalt (på pakkesedler, på varer, på hylder osv.), så arbejdsprocesserne kan automatiseres.

   

  Atomic Software er i øvrigt medlem af IT Brancheforeningen.

  Atomic Software holder til på Gøngehusvej 2 i Vedbæk.

  Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med at optimere driften af jeres virksomhed. Vi ser frem til at høre fra jer.

   


  ”KeyBalance er et ekstremt brugervenligt og fleksibelt ERP-system. Vi har kunnet skræddersy løsningen til vores specielle og stærkt variende behov. Det er der ikke mange af de store udbydere af ERP-systemer, der kan tilbyde, og derfor valgte vi KeyBalance.”

  Direktør Glen Hil, Teknatex


  ”KeyBalance har mange flere funktioner end vores gamle system, men det er alligevel både lettere og hurtigere at arbejde med. De daglige rutineopgaver bliver løst væsentligt hurtigere end før, og der er ikke noget papirarbejde længere.”

  Svend Aage Jensen, Brørup Traktor- og Maskincenter

  Nyheder fra Atomic
   SEND
   

   

  Atomic Software er en danskejet softwareproducent. I mere end 30  år har vi udviklet og supporteret ERP- og  økonomisystemer til små og mellemstore virksomheder.

   

  Atomic Software ApS
  Gøngehusvej 2, 2950 Vedbæk
  Tlf: 88 88 78 30, Fax: 45 66 01 38
  info@atomic.dk